
مدیرعامل توانیر از رشد بیش از ۵۰ درصدی نرخ تشویق کاهش مصرف برق صنایع در پیک تابستان امسال خبر داد و گفت: صنایعی که در زمان اوج مصرف، اقدام به صرفهجویی کنند هر کیلووات برقشان را ۱۵۰ تومان میخریم.
آرش کردی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه امسال بستههای تشویقی مناسبی برای ابلاغ به صنایع و کشاورزان برای کاهش پیک مصرف در تابستان تدوین شده است،گفت: بهبود بستههای تشویقی توانیر برای کشاورزان و صنایع در زمان پیک مصرف از مشوقهای سال جاری است که توسط وزارت نیرو تدوین و ابلاغ شده است، به طوری که نرخ ما برای صنایعی که از دیزلهای خود برای تأمین برق استفاده میکردند، سال گذشته برای هر کیلووات ساعت ۹۵ تومان بود که امسال این مبلغ به ۱۵۰ تومان افزایش یافته است.
*تأمین سوخت ۴ دهم لیتر در مترمکعب/ رشد ۵۰ درصدی ضریب تشویقی
وی ادامه داد: به غیر از اینکه برق صنایع را کیلوواتی ۱۵۰ تومان در زمان پیک مصرف خریداری خواهیم کرد، تأمین سوخت ۴ دهم لیتر در مترمکعب نیز بر عهده توانیر خواهد بود که این مسئله نشان از رشد ۵۰ درصدی ضریب تشویقی ما نسبت به سال گذشته است.
کردی با تاکید بر اینکه امسال پتانسیل رشد ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاواتی در کشور وجود دارد و شاید مهمترین مصداق اقتصاد مقاومتی، مدیریت مصرف باشد،خاطر نشان کرد: در بهبود بستههای تشویقی توانیر برای کشاورزان نیز باید اذعان شود که سال گذشته ابلاغیهای داشتیم که اگر کشاورزان در چهار ساعت پیک مصرف از بهرهبرداری چاه کشاورزی اجتناب کنند میتوانند بقیه ساعتهای روز را از برق رایگان استفاده کنند، این قرار برای مدت محدودی پابرجاست و در موضوع ذخیره عملیاتی نیز حضور داوطلبانه بخش صنعت در مدیریت مصرف بسیار حائز اهمیت است.
*اگر با کمبود برق هم مواجه نشویم، صنایع با اعلام آمادگی از بستههای تشویقی برخوردار میشوند
مدیرعامل توانیر ادامه داد: در بحث ذخیره عملیاتی چنانچه صنایع با اعلام وزارت نیرو از ۲۴ ساعت قبل، آمادگی خود را برای کاهش مصرف برق بیان کنند، حتی اگر با کمبود برق هم مواجه نشویم، صنایع صرفاً به دلیل اعلام آمادگی میتوانند از بستههای تشویقی برخوردار شوند.
وی تاکید کرد: تمام دستورالعملهای مربوط به مدیریت مصرف، امسال بازنگری شده و با ورژن جدیدی ارائه میشود.
*رشد ۸۰۰ مگاواتی مدیریت مصرف در سال جاری
کردی خاطرنشان کرد: مردم، صنایع و کشاورزان سال گذشته با مدیریت در مصرف برق توانستند ۲ هزار و ۲۰۰ مگاوات به کاهش پیک مصرف کمک کنند و امسال پیشبینی میکنیم این رقم حداقل تا سه هزار مگاوات از طریق مدیریت در مصرف افزایش یابد.
انتهای پیام/م