امروز : یکشنبه ۰۷ ارد ۱۴۰۴ | 2025,04,27
IRANCCHP IRANCCHP IRANCCHP
ad

مصرف سالانه ۶۸ میلیارد سوخت در صنعت برق

نوشته شده توسط admin در تاریخ 2016/06/05 | مرتبط با : اخبار صنعت برق |

سالانه به صورت معادل ۶۸ میلیارد سوخت شامل گاز، گازوئیل و نفت در صنعت برق مصرف می‌شود که به گفته مدیر عامل توانیر هر سال میزان مصرف سوخت در صنعت برق با رشدی پنج درصدی روبه‌رو است.

آرش کردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: روند رشد پنج درصدی مصرف به حدود چهار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید نیاز دارد تا بتوان از این طریق برق مورد نیاز را تولید کرد.

وی ادامه داد: همچنین به ازای سرمایه‌گذاری برای هر یک واحد تولید برق پنج واحد باید در امر توسعه بخش‌های انتقال، فوق توزیع و توزیع سرمایه‌گذاری شود.

مدیر عامل توانیر با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری و حضور بخش خصوصی در صنعت برق گفت: در حال حاضر راندمان نیروگاه‌های کشور در حدود ۳۷ درصد و شاخص تلفات در بخش توزیع ۱۱ درصد است، اما با توجه به اهداف تبیین شده باید این راندمان به ۴۱ درصد و کاهش تلفات به زیر ۱۰ درصد برسد.

کردی با بیان این‌که فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید با این شرط باشد که منجر به شکوفایی تولید داخلی و درون‌زایی شود، تصریح کرد: این موضوع دقیقا مطابق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

به گفته وی هدف این است که در مباحث سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید انرژی با راندمان بالای ۵۸ درصد کار شود. همچنین بازتوانی نیروگاه‌های قدیمی نیز در دستور کار قرار گرفته تا بتوان با ورود تکنولوژی‌های جدید این نیروگاه‌ها را ارتقاء داد.

مدیر عامل توانیر با بیان این‌که فاینانس تنها با این شرط مطلوب و پذیرفته است، افزود: این مساله به این معنا است که باید به همراه سرمایه خارجی کار ایرانی ایجاد شود که در حال حاضر نیز علاوه بر بخش نیروگاه فرصت‌های جدیدی برای انرژی‌های تجدید‌پذیر، کاهش تلفات، احداث شبکه‌ها و پست‌های فشارقوی در سطوح و احجام بالا ایجاد شده است.

کردی در خصوص نصب کنتورهای هوشمند توسط کره جنوبی ادامه داد: در این زمینه بیشتر بحث آشنایی با شبکه و در واقع اتخاذ استراتژی‌هایی که تاکنون به آنها دست نیافته‌ایم است.

وی اظهار کرد: با توجه به این‌که ایران در ساخت کنتورهای هوشمند کاملا خودکفا است، لذا هدف‌گذاری اجرای چند طرح پایلوت برای برطرف کردن نقص‌های موجود با کشور کره جنوبی ایجاد شده است.

منبع : ایسنا

کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن تولیدکنندگان ترکیبی نیرو ,حرارت و برودت ایران , انجمن CHP ایران ( Irancchp.ir ) می باشد.