
هفته گذشته منتهی به ۲۱ خرداد ماه، قله مصرف برق به رقم ۴۵ هزار و۶۵۶ مگاوات رسید که یک هزار و ۲۳۱ مگاوات نسبت به هفته پیش از آن ( منتهی به ۱۴ خرداد ماه)افزایش نشان می دهد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، این رقم همچنان نسبت به قله ثبت شده در هفته مشابه سال گذشته، اندکی پایین تر است به طوری که این رقم در هفته مشابه سال گذشته به ۴۶ هزار و ۵۵۶ مگاوات رسیده بود.
به طور کلی در هفته گذشته از همان ابتدا، پیک مصرف برق روندی افزایشی را طی کرد و از ۴۰ هزار و ۶۹۶ مگاوات در روز شنبه به ۴۴ هزار و ۱۸۸ مگاوات در روز یکشنبه رسید. در روز دوشنبه نیز مصرف برق رقم ۴۵ هزار و ۳۴۴ مگاوات را در نوردید و در نهایت در روز سه شنبه به اوج خود یعنی ۴۵ هزار و۶۵۶ مگاوات رسید.
اما به تدریج از روز چهارشنبه که دمای هوا اندکی خنک تر شد این میزان به ۴۴ هزار و ۶۳۴ مگاوات کاهش یافت و در روزهای پایانی هفته نیز با تعطیلی دستگاه های خدمات رسان و شرکت های دولتی و خصوصی روند کاهشی را تا رسیدن به ۴۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات را طی کرد.
این تفاسیر در حالی است که بیشترین میزان مصرف برق از ساعت های ۱۲ تا ۱۶ بعد از ظهر رخ می دهد و مشترکان برق در سراسر کشور می توانند تنها با رعایت نکاتی ساده چون استفاده از دور کند کولرهای آبی و تنظیم درجه کولرهای گازی بین ۲۲ تا ۲۶ درجه، کمک شایانی به کاهش قبض برق مصرفی خود و درنهایت کاهش پیک مصرف برق در سراسر کشور کنند.
مشترکان اداری نیز می توانند با خاموش کردن دستگاه های برقی بدون استفاده خود در این میان سهم بسزایی ایفا کنند.
منبع : ایسنا