
به گزارش پایگاه خبری توانیر، این میزان مصرف درساعت ۱۴ روز چهارشنبه مورخ ۲۹ اردیبهشت ماه به ثبت رسیده است، نه تنها بیشترین میزان مصرف در طول هفته گذشته به شمار می رود، بلکه نسبت به پیک مصرف برق در هفته گذشته نیز ۴ هزار و ۵۵۰ مگاوات افزایش نشان می دهد که نشان از ورود ناگهانی وسایل سرمایشی به مدار مصرف برق در کشور دارد. ( هفته گذشته پیک برق ۳۷ هزار و ۷۵۴ مگاوات بود)
این میزان نسبت به روز مشابه سال گذشته سه هزار و ۵۱۰ مگاوات افزایش نشان می دهد. ( رقم سال گذشته ۳۸۷۹۴ مگاوات بود)
هفته گذشته پیک مصرف برق از ۳۸ هزار و ۱۸۵ مگاوات در روز شنبه ۲۵ اردیبهشت آغاز شده و به تدریج تا پایان هفته روند افزایشی را طی کرد.
این روند در روز یکشنبه به ۳۹ هزار و ۶۲۷ مگاوات رسید و در روز دوشنبه نیز نیز ۴۰ هزار و ۶۰۵ مگاوات را پشت سرگذاشت.
سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه نیز رقم ۴۲ هزار و ۱۳۹ مگاوات به ثبت رسید . اما همانگونه که گفته شد رکورد ۴۲ هزار و ۳۰۴ مگاوات در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه رخ داد.
روزهای پنجشنبه و جمعه نیز به دلیل تعطیلی مراکز اداری و مدارس و دانشگاه ها، مصرف به تدریج کاهش یافت و تا ۳۸ هزار و ۱۳۶ مگاوات در روز جمعه پایین آمد.
با این حال و با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی در خصوص افزایش تدریجی دمای هوا در هفته جاری، از هموطنان گرامی خواهشمندیم در جهت کاهش مبلغ قبض برق مصرفی خود، از به کار بردن همزمان وسایل برقی به ویژه در ساعت های اوج مصرف( بعد از ظهر و اوایل شب) بپرهیزند و نیز جهت روشنایی تا حد امکان از روشنایی طبیعی روز استفاده کنند چرا که یافته های پزشکی نیز بهره گیری از روشنایی طبیعی را برای حفظ سلامتی جسم و روان توصیه کرده اند.